Planika

Intelligent Vuur

Ruim 10 jaar is Planika de wereldleider in de productie en verkoop van bio-haarden.

Dankzij de vele jaren ervaring in het produceren van decoratieve bio haarden, introduceert Planika een nieuw begrip ‘ the intelligent Fire’, ‘de slimme biohaard’. Het is dankzij deze automatische bio-haarden dat echte vlammen in uw interieur niet alleen gemakkelijk en gebruiksvriendelijk maar ook functioneel kunnen zijn. Dankzij de gepatenteerde BEV verbranding zijn de Planika biohaarden volledig roet-,reuk-,rookloos.

Planika creëert een echte, natuurlijke vlam en dit in een modern design, in samenwerking met gerenommeerde architecten, interieurarchitecten en haardenbouwers.

Erkende Kwaliteit

Onze producten zijn wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 60 landen. Met tal van projecten in o.a Hilton Hotels, Kempinski Hotels, Beau Rivage, het Atlantis Hotel en vele andere. Ook staan de Planika producten regelmatig op design en interieur beurzen.

Om de hoogste kwaliteit te bieden, moderniseren de Planika specialisten steeds de gebruikte technologieën. Planika is dan ook het enige bedrijf ter wereld dat gebruik maakt van gepatenteerde technologieën op zijn automatische biohaarden. De biohaarden van Planika zijn de meest all round producten op de markt, en hierdoor geschikt voor zowel moderne en klassieke interieurs en commerciële als residentiële projecten.